Passion for buejagt

I december fik jeg en messenger besked fra en ukendt person, som havde fået et tip, fra en af mine venner. Personen er en journalist studerende som hedder Michael Martini og han skulle lave en opgave, om en person med en stor passion for et eller andet.

Jeg inviterede ham med en tur på jagt en frost klar morgen med -6 graders frost. Vi startede ud med at sidde med buen og op ad formiddagen gik vi en tur rundt på terrænet med riflen.

TV program – “Med livet som indsats”

Her kan du se mig i et tv program i en programserie, der handler om hvordan man “leger” med naturlovene (Don’t try this at home!). Min rolle i udsendelsen er at fortælle og vise noget om jagt med compound-bue og hvordan en jagtpil fungerer i forhold til en riffelkugle. Skydningen starter ved 10:30 minutter inde i programmet

I udsendelsen skyder jeg en pil i en død gris og grisen bliver herefter dissekeret af vicestatsobducent Peter Thiis. Han vil fortælle, hvad pilen har gjort ved grisens indre organer.

Read More

Drivjagt i Belgien

Jeg elsker at komme nye steder på jagt – især når det er med nye mennesker og i et nyt område. Det giver mig mit “adventure” fix og fylder min sjæl og mit sind med glæde og spænding.

I denne weekend var jeg i Belgien og det var en helt fantastisk jagttur! Jeg fik invitationen fra en ven, jeg har mødt via Facebook. Hans navn er Stefaan Rotthier og jeg har kendt ham igennem de sidste 14-15 måneder. I vores samtaler på facebook, fandt vi hurtigt ud af, at vi havde mange ting tilfældes – især sansen for at finde godt grej. Han er også Sitka Gear “fanatic”. Read More

Could not have said it better myself

Take a look at this review of some Sitka Gear clothing I love.

Management buck

image

Last night I was sneaking around after this roebuck in 1,5 hours and was Read More

Time to Draw a winner

The facebook group  “Sitka Gear Fanatics Europe”, now reached 800 members and I will draw a winner.

See this video and find out if you was the lucky one: https://www.dropbox.com/s/7dhk71nedj4nmue/IMG_3802.MOV?dl=0

Thank you for entering the competition and this group. I hope to follow each of you in the group through sharing pictures and experiences

Competition Time ;-)

In order to make this group more known among to the public, I decided to make a competition.

I will open this private group for everybody to become a member. When we reach 800 members I will randomly choose a winner for a Sitka gear Cap, a Sitka facemask, Sitka Gloves and Sitka muff (total value 210€) Read More

Sitka Gear on the European Outdoor Exhibition IWA

The European outdoor exhibition IWA is open this weekend and many people from the hunting industri is looking at new gear for their stores.

Sitka Gear is for the first time on IWA and it is a huge succes. There have been many interviews and a press release Friday. I am sure that there will be talked a lot about Sitka Gear in Europe in the future.

I am proud to announce that the European website http://eu.sitkagear.com is now ready to give you all the informations you will need.

You can also look at the beautiful 2016 Sitka Gear katalog http://damasec.com/damasec-wear/ Read More

Sitka Gear er nu endelig kommet til Danmark

Jeg har ventet på, at Sitka Gear skulle komme til Europa, siden 2009 og endelig er det en reallitet.

Da jeg, i 2009 begyndte at kigge efter noget jagttøj, der kunne opfylde mine forventninger, fangede Sitka Gear min opmærksomhed, og jeg blev straks helt vild med det. I min søgen efter jagttøj, var jeg ret frustreret, over det tøj, der var tilgængelig i Danmark og Europa på det tidspunkt. Det jeg var/er utilfreds med, ved de fleste jagttøjs modeller, er at Read More

Hold dig varm og vær mere succesfuld gennem vinteren

nr13_FP_Sponsors_Fresh Tracks_With_Randy_Newberg_Lg
Vi har vist alle prøvet at sidde på en jagt og være total stiv af kulde. Det er som ofte også på sådan en tur, man får lavet et dårligt skud eller måske ikke engang kommer til en skud chance, fordi man bevæger sig, som en “lastbil i en Netto foretning”

Read More