Hold dig varm og vær mere succesfuld gennem vinteren

nr13_FP_Sponsors_Fresh Tracks_With_Randy_Newberg_Lg
Vi har vist alle prøvet at sidde på en jagt og være total stiv af kulde. Det er som ofte også på sådan en tur, man får lavet et dårligt skud eller måske ikke engang kommer til en skud chance, fordi man bevæger sig, som en “lastbil i en Netto foretning”

Jeg har længe fulgt denne meget behagelige og erfarne herre, Randy Newberg. Han har lavet mange super gode videoer, men her vil jeg specielt fremhæve to videoer, hvor han forklarer lidt om “religionen” bag at holde varmen og optimere din krops funktioner, til det bedst mulige og derved opnå bedre succes.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.