Dåhjorte-doublé

Jeg fik i dag en meget generøs invitation af en ny jagtven, Anders, til at komme til Djursland på hjortejagt. Det er jo lidt svært at sige nej til, så jeg tog afsted og ankom sammen med Anders ca kl 18. Det var en flot aften og kl. 19.44 hørte jeg lidt knasende grene og kunne se noget bevægelse i den række træer jeg sad op af i en skydestige. Jeg troede bare det var et stykke råvildt og ville dokumentere det på et billede. Da jeg tog billedet kunne jeg se at det var en lille ung dåhjort 😳. Så fik jeg pakket kameraet væk og op med riflen. Hjorten gik lige forbi skydestigen som jeg sad i på ca 1 m. afstand og jeg sad i ca 4 m. højde. Jeg måtte sprede benene for at kunne skyde og da jeg skød den tumlede den rundt om sig selv og lagde sig der. I samme sekund så jeg at der løb en stor hjort og en då ud på marken væk fra mig. Jeg fik en ny patron i kammeret og fulgte hjorten og da den vendte sig om på ca 70 m afstand skød jeg en præcis hjertekugle. Den tumlede også rundt om sig selv et par gange og faldt død om. Alt dette tog ca 5-7 sekunder. Det er var/er slet ikke til at fatte hvor unik en situation jeg befandt mig i. Det tager nok nogle dage at forstå. Nu ligger jeg endelig i sengen her kl. 01.00 efter at have slæbt to dåhjorte i bagagerummet på min Seat Altea og ud igen. 😳 Fik hængt dem op i garagen og fik renset dem lidt bedre end jeg havde energi til på marken med voldsomt meget adrenalin pumpende rundt i kroppen. Tak til Simon Væggemose for hjælpen med at slæbe hjortene ud af bilen og hænge dem op selvom klokken var 23.15 inden jeg var hjemme. #Sitkagear #Vortexoptics #Stalonsilencer #Sako #Hornady

 img_5764img_5750img_5778img_5738img_5739

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.